Louise Marie // Antwerpen


Children’s hospital-turned-penthouse

THE CHALLENGE:

To visualize the interior of a high-end penthouse in the prestigious real estate project ‘Louise Marie’ at the Antwerp Singel.

On the site of the old children’s hospital Louise Marie, a spectacular real estate project will be built, integrating a huge acoustic glass wall that will connect the two buildings and keep the sound of the traffic out. A unique use of an iconic building in the Antwerp skyline.


THE WORK:

interior visuals | film

Belly designed the interior visuals for penthouse A 14.3, where you can immediately feel what exclusive living can be like. Think: big spaces with luxurious materials like warm, sturdy wooden floors and industrial touches like slick black steel in the kitchen and a modern, spacious bathroom. Add a few design furniture pieces and tadaa: penthouse done!

 

Client:
Cores Development

Architect:
Polo-architects

Year:
2018

Location:
Antwerpen - BE