Project B // Wirlijk


When it fits like a glove

THE CHALLENGE:

To visualize a timeless estate project by integrating it into the existing space.

To help defend this project to the commission of well-being, TAO asked Belly to integrate ‘project B’ into the existing space. The design is timeless and elegant, with its spacious terraces at the rear, making this construction a true value-booster for the neighbourhood.

THE WORK:

visuals | photomontage

Belly created 3D visuals of project B by integrating the new building in between the existing ones. Based on pictures and with the help of the friendly neighbours who facilitated our work of taking photos of the rear side, we managed to create a visual of a neat, modern building that fits into its environment like a glove.

 

Client:
TAO

Architect:
TAO

Year:
2018

Location:
Wilrijk - BE